Monika Mikkola kahdeksas Omanin MM-regatassa

Monika Mikkola päätti ILCA 6 -luokan Omanissa kilpaillun MM-regatan kahdeksanteen sijaan. Hän purjehti itsenäisyyspäivän lähdöissä sijat 18 ja seitsemän. Maailmanmestaruuden voitti Belgian Emma Plasschaert.

– On ollut aika vaikea keli ja pitkä kisa, mutta tästä on hyvä mennä eteenpäin. Kiitos kaikille kannustuksesta, Mikkola kommentoi.

Suomalaispurjehtijat ovat menestyneet vuonna 2021 olympialuokkien arvokilpailuissa mainiosti. Tuula Tenkanen (Laser radial/ILCA 6) oli Tokion olympialaisissa viides ja Kaarle Tapper (Laser standard/ILCA 7) yhdeksäs, Ronja Grönblom ja Veera Hokka (49er FX) sijoittuivat MM-kilpailuissa neljänneksi ja Sinem Kurtbay ja Akseli Keskinen (Nacra 17) olivat MM-regatassa viidensiä.